21 Temmuz 2014 Pazartesi

Tavuk göğsü



Merhaba, bugün sizlerle çok sevdiğimiz basit ama lezzetli, bilinen bir tarifi paylaşacağım...

Malzemeler:

1 kg süt
1 su bardağı un
1 paket vanilya
6 yemek kaşığı şeker
Yarım paket katıyağ
Süslemek için tarçın


Yapılışı:

Tüm malzemeleri bir tencereye alıp orta ateşte tel çırpıcı ile sürekli karıştırarak pişiriyoruz. Kaynadıktan sonra ocaktan alıp 15 dk boyunca mikserle çırpıyoruz. Daha sonra bir borcama döküp soğumaya bırakıyoruz. Ilındıktan sonra buzdolabına alıp soğuttuğumuz tatlımızı tarçınla süsleyerek afiyetle yiyoruz :)
Bir sonra ki paylaşıma dek hoşçakalın :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder